22:58
Вебквест «Всі люди всі рівні» до Міжнародного дня прав людини
10 грудня 2021 року о 17:00 відбувся освітній вебквест «Всі люди всі рівні» до Міжнародного дня прав людини, у якому брали участь учні і учениці закладів освіти України віком 10-15 років.

10 грудня 1948 року Організація Об’єднаних Націй прийняла Загальну декларацію прав людини – перший універсальний міжнародний акт з прав людини, що проголошує права особистості, цивільні та політичні права і свободи (рівність всіх перед законом, право кожного на свободу і особисту недоторканність, свободу совісті та інші).
Пізніше, в 1950-му році всім зацікавленим державам і організаціям було запропоновано відзначати цю дату як всесвітній День прав людини. Відзначається щорічно відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН A/RES/423 (V).

У цей день учні Скибинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів також приєдналися до цієї ініціативи та взяли участь в освітньому вебквесті «Всі люди всі рівні».
За умовами конкурсу учні і учениці закладів освіти повинні були завітати на сторінку сайту вебквесту https://bit.ly/3dlAAcg 10 грудня о 17.00, знайти ключі-розгадки у завданнях і надіслати їх, заповнивши відповідну форму.
Всього учасників вебквесту - 171, серед яких 13 учнів Скибинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (таблиця результатів). За результатами вебквесту переможцем став учень 8-го класу Юрченко Максим, який першим знайшов всі правильні ключі.
За перемогу у веб-квесті Максим отримав сертифікат та подарунок - записник з ручкою.
Вітаємо Максима з перемогою!
 
Переглядів: 111 | Додав: lomachinskaip | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar